Rólam

Rólam2020-10-17T10:54:34+02:00

Papp Anikó vagyok jóga, csikung, nordic-walking, aquafitness, ai-chi oktatóként egészségmegőrzéssel foglalkozom.
Egy olyan életmód kialakítása a célom, aminek a segítségével a passzív, mozgáshiányos életmódból keresők megtalálják a kivezető utat. Vallom, hogy a legnagyobb érték az egészség és az idő.

Kiscsoportos foglalkozásaimmal megtalálható vagyok Keszthelyen, Hévízen, Sármelléken, Zalaegerszegen, Zalaapátiban is. Órarendben könnyen lehet tájékozódni az aktuális óráimról, legyen az jóga, nordic walking, csikung, elvonulás.

Mottóm: Használd vagy elveszted! Az emberi testnek mind a szerkezete, mind funkciói hanyatlásnak indulnak, ha nem mozgunk eleget. Amennyiben elvárjuk testünktől, hogy lendületes, életteli és egészséges legyen, és teszünk is érte, akkor hajlandóságot fog mutatni, hogy az is maradjon. Mozgásszervrendszeri hajlékonyságot ki kell terjeszteni az életmód rugalmasságára. Legyen idő a családra, a barátokra, a munkára, az egészséges táplálék elkészítésére, elfogyasztására, mozgásra, a szórakozásra, a pihenésre.

Magyarország 50 év feletti lakóinak csak nagyon kevés hányada él aktív, sportos életet. A megbetegedések gyakoriságának oka a kóros mozgáshiányból fakad. Iparosodás miatt elkényelmesedtünk, olyan foglalkozások terjedtek el, ahol alig kell megmozdulni.

A rendszeres fizikai testgyakorlás

  • lelassítja az öregedési folyamatokat, a csonttömeg csökkenését
  • elősegíti a csontépítést
  • a változatos fizikai tevékenység megelőzi az ízületek elmerevedését és az ebből származó mozgáskorlátozottságot.

Érdemes csoportokhoz csatlakozni, ahol együtt könnyebben el lehet érni a kívánt célt. Legyen ez fogyás, alakformálás, erőnlét fejlesztése, nyújtás, regenerálódás, relaxálás, otthonról való kimozdulás.

Tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél többen kezdjenek el mozogni és köteleződjenek el egy kíméletes mozgásforma mellett.
Kívánom mindenkinek, hogy önmagát folyamatosan fejlesztve elérje azt az életminőséget, amiben jól érzi magát, ki tud teljesedni és örömét tudja lelni.

Cím

Go to Top