Ősszel is érdemes jógázni, csikungozni, nordic walkingozni

Ősszel is érdemes jógázni, csikungozni, nordic walkingozni

Gőzerővel immunerősítés jógával, csikunggal, nordic walkinggal

Jóga óráim Keszthelyen, Zalaegerszegen, Sármelléken és Zalaváron, nordic walking foglalkozások Keszthelyen, Gyenesdiáson változatlanul folytatódnak ősszel is, covid ide, covid oda. Ezek a kíméletes mozgásformák kiegészítik egymást, immunerősítésre kiválóak. Kínában a XX. század végéig minden energiagyakorlat, tanítás és rendszer zárt volt. Csung Jüan Csikung I. szintű tanfolyamokon pedig egy még komplexebb többezer éves tudásról lebbentem le a fátylat. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem, nap, mint nap megtapasztalhatom gyakorlataik jótékony hatásait. Csung az arany középutat jelenti, megtanítom Neked, hogyan kell egyensúlyban maradni, elkerülni a szélsőségeket. Mértéket tartani, mert semmiből sem jó a túl sok és a túl kevés.

Örömmel jelentem be, hogy szeptembertől  az absoluteweb csapatával nemcsak a weboldal új arculatán dolgoztunk, hanem azon is, hogy  mobilon is átláthatóbbá, tetszetősebbé, felhasználóbarátabbá váljon ez a felület.

Az órarend új naptár funkióval bővült, akár le is tudod tölteni a mobilodra az eseményeket. Remélem így, jobban kiigazodsz majd, nem vesztegeted az idődet keresgéléssel. Blogbejegyzésekkel pedig hasznos, motiváló, lelki fröccsökkel bíztatlak az utadon.

Levelező rendszert is élesítettük, hogy első kézből informáljalak a változásokról, újdonságokról. Iratkozz fel a hírlevélre!

Izgalmas korlátozós időszak nálam is megtette a hatását: jól bejáratott napokat kellett csereberélni, áthelyezni. Ha még jársz az óráimra nagyon köszönöm, hogy rugalmas vagy, bírod a gyűrődést és velem együtt alkalmazkodsz a változásokhoz. Ha pedig úgy alakult, hogy már régóta nem találkoztunk és újra csatlakoznál hozzánk nézd át az órarendet, sok esetben napok, helyszínek is módosultak. Sok szeretettel várunk vissza! Íme egy rövid összefoglaló a kínálatról.

Jóga:

  • Hétfő: 17.30-19.00 Sármellék Egészségház, Orvosi Rendelő mellett (évekig szerdánként jógáztunk)
  • Kedd: 9.00-10.30 Keszthely, Jenny’s Fit Jó reggelt harcos! (délelőtti órám sem volt korábban)
  • Kedd: 16.45-18.00 18.00-19.15 Zalaegerszeg, ONYX Stúdió, Závodszky u. 1. (elköltöztünk egy profi helyre, tágas terembe, ahol nincs átjárás, ott lehet hagyni az eszközöket, könnyen elérhető)
  • Szerda: 18.45-20.00 Zalavár Művelődési Ház(2020. november 4-én újra indulunk)
  • Csütörtök: 17.30-19.00 Keszthely, Jenny’s Fit (Amazonházból a Covid után átköltöztünk) Legyél többet repülő üzemmódban egy felhívás a digital detox-ra! 

Csung Jüan Csikung I. szintű tanfolyamot

hirdetek meg minden hónap utolsó két hétvégéjén. Következő tanfolyam: 2020. november 20-21., 27-28, 2X2 szombat és vasárnap lesz. November 19-én pénteken ingyenes élményelőadást tartok azoknak, akik még nem ismerik, hogy mi fán terem a Csung Jüan Csikung. Tanfolyamon lehetőséged lesz megismerkedni Vörös Gábor természetgyógyásszal, aki képmedicinával is gyógyít, 3-as szintű csikung tanár, több éve tart tanfolyamokat Nagykanizsán, Kaposváron. Kérdezhetsz tőle, hiszen nagyon tapasztalt tanár és gyógyító.

  • Péntekenként: 9.00-12.00 3 órás gyakorlást tartok a tanfolyamot végzetteknek. Ez egy olyan alkalom, ahol találkozhatsz tanfolyamot végzettekkel és a közös gyakorláson felfrissítheted, elmélyítheted a Csung Jüan Csikung I. szinten tanultakat Zalaapátiban.

Nordic walking avagy séta a legjobb orvosság!

  • Szerda: 10.00-12.30 Keszthely Helikon parkban nordic walkingozunk. Talk and walk! Találkozó: Csók István utca végén. Átmozgató gerinctornával frissítjük fel magunkat. Ez egy pszicho séta is egyben. Sétálás közben járva-kelve beszélgetünk, beszéljük ki magunkból a problémáinkat.
  • Szombat: 14.00-16.00 terepen 5-6 km-es, kb. 2 órás elfoglaltsággal járó kirándulásokat szervezek különböző úti célokkal. Órarendben megtalálod a friss információkat a szombati túrákról.
Olyan kis közösségeket szeretnék felépíteni, ahová jó tartozni, ahol ki lehet bontakozni, ami építőleg hat, felemel, amitől szárnyalni lehet! 

Sok szeretettel várlak az óráimon, tanfolyamaimon!

 

2020-11-03T09:09:55+02:002020.11.03.|Blog|

Cím

Go to Top