Nordic Walking

2020. október

This is a repeating event

28okt10:0011:30Nordic WalkingNordic walking edzések szerdánként

Részletek

Nordic walking edzés

2018. óta az egészségfejlesztőkkel a Keszthely-hegység változatos túraútvonalait járjuk be. Könnyű, közepesen nehézségű túraútvonalak, amik kikapcsolnak a hétköznapokból. Jó társaságban, jó levegőn, természetben, erdőben eltávolodunk a napi gondoktól. Mosolyogva, kisimulva, kellemesen elfáradva, feltöltődve terünk vissza. 

Ha szeretnél résztvenni ezen az órán és még nem jártál nálunk, vagy nincs nordic walking botod, akkor légy szíves jelentkezz  e-mail-ben: info@pappaniko.hu vagy telefonon: 30-477-3466 hétfőtől péntekig 14.00-15.00 óráig. Az órán való részvételhez szükséges egy regisztráció a Keszthelyi Kórház egészségfejlesztési irodában. 

Találkozó pont változó. Autóval, busszal, kerékpárral, gyalogosan jól megközelíthető helyen van a gyülekező. Találkozó ponttól indulunk tovább autóval az úticélünk felé. Az aktuális úticélról, találkozó helyről zárt facebook csoportban tájékozódhatsz.   

Ez az átmozgató edzés azoknak szól, akik már ismerik ezt a mozgásformát. Helyes testtartást, kartechnikát, ritmus felvételét, nordic walking bot használatát, három lépést (diagonal, 1-2, 1-3) hétvégi edzések keretében, díjazás ellenében tanítom meg másfél óra alatt, szerdai edzésen nincs mód a tanításra, csak gyakoroljuk, csiszoljuk a technikát.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és maradt még kérdésed nyugodtan hívj fel. Szívesen állok a rendelkezésedre! Sok szeretettel várlak!

Bővebben

Idő

(Szerda) 10:00 - 11:30

Cím

Go to Top