Nordic walking túra Cserszegtomaj Csóka-kő-Fagyos-kereszt

2021. április

24ápr12:3015:00Nordic walking túra Cserszegtomaj Csóka-kő-Fagyos-keresztSzombati nordic walking túrák, kirándulások

Nordic walking Papp Anikóval

Részletek

Cserszegtomaj Csóka-kő

Nordic walkingozz Cserszegtomajon a Csorna-kúti völgyben!

Útvonal Fagyos-kereszt-Cserszegtomaj Csóka-kő

Útvonal Cserszegtomaj Csóka-kő-Fagyos-kereszt

Gyönyörű környezetben, a vadonban Függő-követ között. Igazán izgalmas, romantikus, tartalmas túrára invitállak, ahol rengeteg látnivalóban lesz részed. Utunk a sárga plusz jelzésű turistaútvonalon vezet.

Táv: 7,58 km Időtartam: Maximum: 2,5 óra Díja: 2.000.- Ft/fő Bejelentkezés szükséges! Pandémia idején Max. 10 fővel indulunk el. 

Találkozó: Keszthelytől 7 km-re lévő Várvölgyi úton található Fagyos-keresztnél, ami egy szebb időket is megélt erdészház előtt található. Sajnos emellett a lepukkant, rosszul vezetett tanyavilág mellett kell elhaladnunk, mivel itt van a kijelölt kék kereszt túraútvonala.

Úticél: Cserszegtomaj Csóka-kő, érintett állomások: Csorna-kúti erdészház, Függő-kövek

Csorna-kúti erdészház

Csorna-kúti erdészház

Jó hír a geoládák keresőinek, hogy a Csóka-kőnél

is található.

Keszthelyre 15.20 órakor induló autóbusszal is haza lehet menni. Autóbuszra a pandémia idején előre megváltott vonaljegyekkel szabad felszállni.

Nordic walkingozz velünk!

Egy kis mozgás mindenkinek használ!

 

Nordic walking Papp Anikóval

Nordic walkingozz velünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben

Idő

(Szombat) 12:30 - 15:00

Helyszín

Login required to see the information Login

Szervező

Papp Anikóinfo@pappaniko.hu Zalaapáti, Dózsa Gy. út 17.

Cserszegtomaj Csóka-kőKő-hát utcaCserszegtomaj község gépkocsival több irányból is megközelíthető. A községet nagy kiterjedése miatt körzetekre osztották, célpontunk a III. körzetben található. A települést legegyszerűbben Keszthely felől lehet megközelíteni. A térképes információs táblánál még nem kell a faluba bemenni, hanem tovább kell haladni Rezi felé. Miután megérkezünk a faluba, a N 46° 48,359' E 17° 13,894' 203 m [GCCSOA+forduló1] ponton jobbra kell fordulni a Csókakői útra, majd balra fordulunk az Ifjúság utcára. Ezután közvetlenül újabb balforduló következik a Szabó István utcára, majd egy jobbfordulóval érjük el a Kőhát utcát. N 46° 48,444' E 17° 13,953' 211 m [GCCSOA+forduló2] Innentől már nem kell sehova sem lefordulni, csak menni tovább egyenesen, egészen az út végéig. Az út szűk, egy sáv van, de kiállási lehetőségek is adódnak, ha jönne szembe valaki. Az út végén található az ajánlott parkoló N 46° 48,891' E 17° 13,884' 285 m [GCCSOA+parkoló]

Cím

Go to Top