Csung Jüan Csikung I. szintű tanfolyam 3. napja

2020. november

28nov09:0013:00Csung Jüan Csikung I. szintű tanfolyam 3. napja

Részletek

Szeretnéd az egészségedet, életminőségedet sokáig megőrizni?

Szeretnéd beindítani az önszabályozó, öngyógyító folyamataidat?

Szeretnéd rendezni a kavargó gondolataidat, átvenni a belső irányítást?

Szeretnéd új ötleteidet kibontakoztatni, miközben az elmédet pihenteted?

Szeretnél felkészülni a rohanó világ békés, nyugodt megélésére?

Ha nagyon pörgős életmódot folytatsz érdemesebb alacsonyabb fokozatra kapcsolni, hogy megelőzd a különféle egészségügyi bajokat. Boldogságod nem azon múlik, hogy mid van, mit csinálsz éppen, hanem, hogy mit gondolsz arról, amid van és mi jár a fejedben, miközben tevékenykedsz.

Modern, elgépiesedett világban testünk és lelkünk segítségre, támogatásra szorul. Korunkat úgy is jellemezhetnénk, mint a „software” korszakát, ahol a „programok” jóval jelentősebbek, mint maguk a gépek. Egy edzett, fitt, erős test mellett egyre inkább szükségünk van „puha”, emberközpontú technológiára, amivel nemcsak testünket, hanem a lelkünket, szellemünket is fejleszti. Csung Jüan Csikung olyan rendszer, amelyben az ember hisz önmagában, az erejében és a lehetőségeiben, fejleszti önmagát, csak magára számít, és saját maga Mesterévé válik.

Természetesen ehhez önállóan rendszeres gyakorlásra van szükség. Esélyt kell majd adni magadnak, hogy megéld a cselekvés kényszer nélküli állapotot, amikor felhagysz a krónikus tenni akarással és végre megállsz pihenni. Fontos lesz számodra az önmagadra szánt idő és együttérzően befelé tudsz majd figyelni. Gondolkodó üzemmódból gyakran átkapcsolsz az érzékelő üzemmódba.

Csung Jüan Csikung 1. szintű tanfolyamán megtanulsz lelassulni, ellazulni, káoszból belső rendet teremteni, szívritmust, légzés ritmusát, szerveid működését szinkronizálni, környezetből energiát gyűjteni, tárolni,  csit szabadon áramoltatni. Megismerkedsz különböző szimbólumokkal, jin jang koncepcióval, az ötelem tanával, a meridiánokkal, a biológiai aktív pontokkal.

Ahhoz, hogy felkészülhess az otthoni önálló gyakorlásra, ahhoz, hogy ezek a folyamatok beinduljanak, elérd a kellő érzékenységet, megtanuld a négy bevezető, a három fő, majd levezető, illetve több kiegészítő gyakorlatokat időt vesz igénybe, ezért egy több alkalmas tanfolyamra invitállak Téged.

Időbeosztás: 2X szombat-vasárnap 9.00-12.00 óráig. Pénteken: 17.00-20.00 vagy 9.00.12.00 (megbeszélés kérdése). Minimum 5 nap, naponta 3 óra elfoglaltság.

Havonta, két hétvégén lehetőséged van elvégezni a tanfolyamot Zalaapátiban.

Tanfolyam után nem engedjük el a kezedet, csatlakozhatsz a heti gyakorló órákhoz. Illetve, ha csak érdeklődő vagy feliratkozhatsz a havonta egyszeri ingyenes előadásra, élménybeszámolóra is.

Foglalkozások kis csoportban zajlanak: maximum 5 fővel.

Díja előfoglalással 10 % kedvezmény: 36.000. Ft/fő/15 óra 30 nappal a tanfolyam kezdési időpontja előtt. 40.000.- Ft/fő/15 óra 10 nappal a tanfolyam előtt.

Érdeklődj, hívj bátran: 30-477-3466 mobilszámon vagy kérdezz e-mailben: info@pappaniko.hu

Sok szeretettel várlak!

Bővebben

Idő

(Szombat) 09:00 - 13:00

Cím

Go to Top