Nyaralj velünk 2021-ben Horvátországban!

Nyaralj velünk 2021-ben Horvátországban!

Sliz-Nagy Niki túravezető ajánlása, akivel nagyon jó a világ zajától elvonulni

Anikóval lassan 3 éve, hogy először találkoztunk. Egy közös ismerősünk ajánlotta őt, amikor jógaórát és egy jógaoktatót kerestem. Rögtön az első órán éreztem, hogy megvan a kémia, tőle jó lesz tanulni. Akkor még nem is gondoltam, hogy együtt fogjuk a horvátországi elvonulás részleteit „kidolgozni”, együtt fogunk Horvátországban nyaralni.

Picit a mentorommá is vált. Számomra példaértékű az a kiegyensúlyozottság, tudatosság és hit, amivel az élet dolgaihoz áll. Kitartó, nyitott és mindig meg tud újulni, ugyanakkor türelmes és nyugodtan tud csendben, magára és a környezetében lévőkre figyelni.

Élesen él még bennem az emlék, mikor egy közös ebédre invitált és felvetette, hogy indítsunk együtt egy projektet és szervezzünk egy jógázós, nordic walkingos aktív, feltöltődős elvonulást. Nagyon örültem ennek az ötletnek, de aminek még jobban, hogy ezt végül sikerült is megvalósítani. Sokszor van, hogy van egy jó ötletünk, de végül az nem valósul meg (legalább is nekem rengeteg ilyen van).

Anikó viszont szépen lépkedve előre dolgozott, hogy ez ne így legyen és végül egy jó társasággal, maradandó emlékekkel töltöttünk együtt 6 napot Horvátország tengerpartján. Jógáztunk a naplementében, nordic walkingoztunk a friss, sós levegőn, hajóztunk, csikonguztunk a napfelkeltében, jókat ettünk, nevettünk és együtt voltunk. Úgy igazán! Ami a mai világban és különösen a jelenlegi helyzetben nagy érték! Ezt követően léptünk még egyet előre. Mivel az Eupolisz Utazási irodának egyébként is vezetek túrákat, elmesélve a program sikerét, bevették a programot az irodai kínálatába. Sajnos ez az idei helyzet miatt nem jött össze, de nem adjuk fel, bízunk a 2021-es évben!

Ha érdekel a program, ami 2021. június 13-18-ig van meghirdetve kattints ide a részletekért: https://eupolisz.hu/isztria_nyar – ez itt a reklám helye. Sok szeretettel várunk!

Ha tehát szeretnél egy kicsit közelebb kerülni magadhoz, jobban megismerni és megtanulni a tested működését, akkor bátran ajánlom őt. Vegyél részt Anikó bármely programján, akár legyen az egy jógaóra, egy nordic walking edzés, csikung foglalkozás, vagy az összes kombinációja egy elvonulás alkalmával Horvátország tengerpartján.

Közben pedig hagyjuk, hogy áramoljon a jó, mert most nagy szükségünk van rá!

2020-11-12T19:25:41+02:002020.11.12.|Ajánlások|

Cím

Go to Top