Online jógaórákkal, corona sétákkal koronázd meg a napodat!

Online jógaórákkal, corona sétákkal koronázd meg a napodat!

Lezárások hatására elindítom én is facebook zárt csoportban az online jógaóráimat. Végülis nem rossz ez a lock down kihozza belőlem is a maximumot. Kreatívnak és rugalmasnak lenni nagyszerű érzés.
Ha ez az online jógaórák Papp Anikó facebookos rendszer működik a lezárások után is hasznos lehet, mert azok is becsatlakozhatnak virtuális térbe jógázni, akik akadályoztatva vannak a személyes részvételben.

Édes otthon, de mégis mit kezdjek magammal a karanténban?

Ez az időszak arra is nevelhet Téged, hogy nagyobb figyelmet fordíts a mikrokörnyezetedre. Érezd otthon is nagyon jól magadat! Sokunk számára megszűnik a vállalt, vagy kényszerből felvett keret, forma, feladat és a túl sok szabadidővel nem egyszerű jól gazdálkodni. Tekints az önálló otthoni gyakorlásodra, mint egyfajta munkára  (jóga, csikung, nordic walking, gyaloglás), de most nem másért dolgozol, hanem önmagadért teszel erőfeszítéseket. Régi szokásokat megtörni, újakat bevezetni nagy dolog, sok türelem kell hozzá. Egy kiskutya idomításához is iszonyú sok türelem, megértés kell. Nem vagyok messze az igazságtól, kutyául is érezhetjük magunkat pl. a kijárási tilalom miatt. Erre jó ellenszer lehet a jógaszőnyegen végzett felfelé néző kutyapóz, lehet hozzá otthon vonyítani. 🙂

Szállj magadba és figyeld meg, hogy most mire van szükséged. Te döntöd el, hogy mit kezdesz egy napoddal, hogy jóra vagy rosszra fordítod-e a figyelmedet. Ebben nincs semmi misztikum, csak józan, túlélésre hajtó brutális öngondoskodás. Legyél többet offline! Első lépésként még az is jó, ha megcélzol heti egy alkalmat, ami csak Rólad szól. Terítsd le  a jógaszőnyegedet és jógázz egyet! Sétálj egy nagyot, fedezd fel a környezetedet! Iktass be korona sétákat! Bóklásztál-e már Bókaházán valaha, miséztél-e már Misefán, kapirgáltál-e már Nagykapornokon, eszergályoztál-e már Esztergályhorvátiban, tudod-e hogy hol van zöld elefánt? Ugye nem?

Amikor facebookon létrehoztam ezt a zárt csoportot online jógaórák Papp Anikó néven, akkor azokra gondoltam, akiknek hiányzik a közös ászanázás és szívesen folytatnák velem online is a jógagyakorlást. Ha bérleted van, amit még nem jártál le és szeretnéd felhasználni online órákon a már kifizetett alkalmakat, akkor itt regisztrálj:  Online jógaórák Papp Anikóval
Regisztrálás után felveszlek a csoportba. Hétfőnként fogok feltenni heti egy videot, amit bármikor visszanézhetsz.

Ha pedig nincs bérleted, de szívesen kipróbálnád az online jógaórákat, arra is van lehetőség. Regisztrálnod kell és utalással fizetned, befizetés után felveszlek a zárt facebook csoportba.
Természetesen a bérletedet meghosszabbítom, ha nem szeretnél online jógaórákon résztvenni, amint lehet újra indítom a közös gyakorlásokat.

Elszánt, minden körülmények között nordic walkingozóknak is készítettem egy facebookos zárt csoportot. Nem tervezek online gyaloglást, de az sem kizárt, ki tudja hová fejlődik a világ.

Nordic walking edzések Papp Anikóval zárt facebook csoportban hirdetem meg majd az aktuális úti célokat útvonalakat, találkozó helyeket. Hasznos információkat, tippeket, fotókat, meglepetés outdoor edzéseket osztok meg.

Lock down után újjászületve január végéig kéthetente egyszer tartok Sármelléken ingyenes jógaórákat.
Zalaapátiban pedig ingyenes nordic walking edzéseket tervezek minden második héten.

Otthon is szabad jógázni! Egyedül is szabad nordic walkingozni! Legyél minél többet offline, repülő üzzemódban!

2020-11-17T12:56:47+02:002020.11.16.|Blog, Egyéb kategória|

Cím

Go to Top