Jógán, csikungon kívül is van élet?

Jógán, csikungon kívül is van élet?

Hogy mivel kapcsolódok ki, mit csinálok, amikor nem tartok jóga órákat, csikung foglalkozásokat?
Lótusz ülésben ülök arccal kelet felé privát erdőm közepén, a világtól elvonulva. Szikkadt kenyéren és hideg vizen élek távol az emberek zajától. – Á dehogy!
Ki kell ábrándítsalak, ha arra gondolsz, hogy a köldökömet nézem naphosszat vagy félnapos hosszú túrákon magányosan kóborlok a Keszthelyi-hegységben.
Hát ennél sokkal izgalmasabb helyzetekbe hozom magam. Ebben az évben februárban beiratkoztam  a Vígh házaspárhoz.
Salsa Dias Brillantes keszthelyi salsás csapatánál salsázok, ahol Zoli a tánctanár. Melindától pedig dobolni tanulok. Képes vagyok több órán keresztül táncolni. Karantén idejét vígan dalolva, dobolás tanulásával dobtam fel Melindával és Vilivel a hullámos papagájjal. Bárki lehet a tanítónk, még a sokkal fiatalabb tanítványunk is. Soha sincs késő elkezdeni valami újat tanulni, ami örömet okoz. Hol én járok a Melindához dobolni, hol Melinda jár hozzám jógázni, nordic walkingozni, csikungozni.  Amikor Melinda elkezdett jógázni azt mondta, hogy annyi minden érdekli őt, igazából  neki nincs ideje munkába járni. Nagyon büszke vagyok Víghné Cserpes Melindára, mert ebben az évben nemcsak hogy férjhez ment, de meg is nyert egy pályázatot, amivel beiskolázás után elindíthatja majd a saját vállalkozását tánc- és dobtanárként. ❤ Így lesz kérem a hobbiból hivatás.
Miért is mesélem el mindezt? Hogy jobban megismerj engem, kis közösségünk tagjait, azokat a szabadidős tevékenységeket, amik itt a környéken fellelhetők. Relatív friss képen Melindával pózoltunk: két órás tánc után, egy salsa buli előtt, ahol mindketten tanítványok voltunk.
2020-10-29T00:03:46+02:002020.10.23.|Blog|

Cím

Go to Top