Egyénre szabott jóga órák

Egyénre szabott jóga órák

Egyénre szabott jóga órák hely-, idő-, társaság- hiányban szenvedőknek

Vegyél részt saját igényeidre, problémáidra szabott 60-90 perces jógaórán Zalaapátiban, Keszthelytől 20 percnyire. Természethez közel, szép, nyugodt, biztonságos környezetben. Jó időben kertben, füvön, napsütésben, felmelegített, puha talajon, természet lágy ölében nagyszerű érzés jógázni. Úgy alakítottam ki az otthoni körülményeket Zalaapátiban, hogy szép környezetben, erdő-kert mellett személyesen is fogadhassam jógikat, jóginikat, jógázni vágyókat. Rossz idő esetén természetesen egy jól szellőztethető, fűthető 20 négyzetméteres zárt helyiségben.

Egyéni jóga órák foglalkozások helyszűkében lévőknek

Nem elhanyagolható körülmény, hogy helyhiány miatt sokan nem tudnak otthon jógázni. Mégha meg is van az eltökéltség, kellő motiváltság az önálló gyakorláshoz, sokszor az a fránya pár négyzetméter hiányzik. Nekik egyszerűen „csak” térre van szükségük, ahol szabadon elnyújtózhatnak, átadhatják magukat a gyakorlás örömeinek. „Kicsi a lakás, nagy a rakás.”

Egyéni jóga órák társaság hiányban szenvedőknek, home office-ban dolgozóknak

Azoknak, akik egész napjukat otthon töltik és végre ki akarnak mozdulni a négy fal közül. Érthető, hisz ők emberekkel szeretnének találkozni, beszélgetni, kapcsolódni. Egyedül nehezen veszik rá magukat a gyakorlásra. Az „életben maradni” kifejezés latin megfelelőjének szó szerinti jelentése „emberek között lenni” (Inter homines esse.) Ugyanígy a „nem lenni az emberek között” jelentése: halottnak lenni. (Inter homines esse desinere.) „Izoláltság-koronavírus-válság.”

Egyéni jóga órák időhiányban szenvedőknek

Szoros időbeosztással rendelkezőknek, akik kevésbé tudnak alkalmazkodni másokhoz. Nekik jól kell gazdálkodni az idejükkel. „Idejük megfizethetetlen.”

Igény szerint privát jóga órák online, egyeztetett időpontban.

Egyéni jógaóra díja: 5.500 Ft/90 perc
4 alkalmas bérlet: 20.000 Ft/ havi 4 alkalom
8 alkalmas bérlet: 32000 Ft/ havi 8 alkalom
Érvényesség: 30 nap (Megmaradt alkalmak nem vihetők át a következő hónapra)
Bonusz: havi egy nordic walking túra

Időpontfoglalás

2021-05-27T21:18:26+02:002021.05.27.|Jóga|

Cím

Go to Top